O nama

O nama

„In Flow“ je privredno društvo osnovano sa ciljem pružanja konsultantskih i računovodstvenih usluga, prvenstveno za oblast Finansija, Računovodstva i Upravljanja projektima. Naši klijenti su domaća i strana pravna lica bez obzira na veličinu, kao i preduzetnici. U radu koristimo savremeni računovodstveni softver ABACUS pravovremeno uskladjen sa zakonskim propisima.

Zašto izabrati In Flow

1

Profesionalne usluge utemeljene na znanju, iskustvu I kontinuiranom usavršavanju.

2

Vašem poslovanju pristupamo sa maksimalnom odgovornošću.

3

Cilj nam je pomoći vraćanju povjerenja u računovodstvenu profesiju. Zato smo se odlučili za poslovni softver ABACUS, uskladjen kako sa standardima računovodstvenog izvjestavanja, tako i sa crnogorskom zakonskom regulativom.

Naš tim

ivanovic_jadranka

Osnivač  preduzeća je Jadranka Ivanović dipl.ecc. sa skoro tridesetogodišnjim iskustvom na raznim finansijskim poslovima. Poslednjih petnaest godina je provela na radu u Crnogorskom Telekomu (CT) na poslovima menadžera prihoda, menadžera kontrolinga, menadžera računovodstva kao i vršioca dužnosti direktora računovodstva. Radeći u CT-u, stekla je veliko iskustvo na upravljanju projektima, od čega je najznačajnija uloga projekt menadžera za implementaciju  SAP/ERP informacionog sistema. Takodje, rad u internacionalnoj kompaniji je doprinio usavršavanju znanja vezanih za organizaciju firmi i poslovanja, optimizaciju poslovnih procesa kao i iskustvo u radu sa ljudima iz različitih kultura i zemalja.

Jadranka takodje posjeduje sertifikat “ Ovlašćeni računovodja” izdat od strane ISRCG.

ljubo_ivanovic

Izvrsni direktor preduzeća „In Flow“ je Ljubomir Ivanović dipl.ecc. Na početku svoje poslovne karijere radio je kao pripravnik a kasnije kao operater u računovodstvenoj agenciji. Usavršio je vodjenje poslovnih knjiga, obračune zarada i poreza po svim osnovama.

Kontaktirajte nas