O nama

O nama

„In Flow“ je privredno društvo osnovano 2016. godine sa ciljem pružanja pravnih, računovodstvenih i konsultantskih usluga. Naši klijenti su domaća i strana pravna lica bez obzira na veličinu, kao i preduzetnici. U radu koristimo savremeni računovodstveni softver pravovremeno uskladjen sa zakonskim propisima.

Zašto izabrati In Flow?

1

Profesionalne usluge utemeljene na znanju, iskustvu I kontinuiranom usavršavanju.

2

Vašem poslovanju pristupamo sa maksimalnom odgovornošću.

3

Cilj nam je pomoći vraćanju povjerenja u računovodstvenu profesiju. Zato u radu koristimo poslovni softver uskladjen kako sa standardima računovodstvenog izvjestavanja, tako i sa crnogorskom zakonskom regulativom.

Naš tim

ivanovic_jadranka

Finansijski direktor preduzeća je Jadranka Ivanović dipl.ecc. sa tridesetogodišnjim iskustvom na raznim finansijskim poslovima. Dio radnog iskustva je stekla radeći u Crnogorskom Telekomu (CT) na poslovima menadžera prihoda, menadžera kontrolinga, menadžera računovodstva kao i vršioca dužnosti direktora računovodstva. Radeći u Crnogorskom Telekomu, stekla je veliko iskustvo na upravljanju projektima, od čega je najznačajnija uloga projekt menadžera za implementaciju SAP/ERP informacionog sistema. Takodje, rad u internacionalnoj kompaniji je doprinio usavršavanju znanja vezanih za organizaciju firmi i poslovanja, optimizaciju poslovnih procesa kao i iskustvo u radu sa ljudima iz različitih kultura i zemalja.

Jadranka takodje posjeduje sertifikat “ Ovlašćeni računovodja” i “Forenzički računovođa” izdat od strane Instituta Sertifikovanih Računovođa Crne Gore (ISRCG).

ljubo_ivanovic

Izvrsni direktor i vlasnik preduzeća „In Flow“ je Ljubomir Ivanović dipl.ecc. Ljubomir ima višegodišnje iskustvo u vođenju finansijskog i robno-materijalnog računovodstva. Usavršio je vodjenje poslovnih knjiga, obračune zarada i poreza po svim osnovama.

Kontaktirajte nas